Renovlies behang

Wilt u strakke muren die helemaal passen bij het interieur van nu? Veel mensen denken dan direct aan stuccen. Toch wint renovlies behang snel aan populariteit. Niet zo gek, vanwege alle voordelen. Kiest u voor renovlies? Onze ervaren behangers geven u graag advies.

Richard Clement

    Professioneel resultaat

    Heeft u een nieuwbouwwoning? Of hebben uw muren veel oneffenheden of beschadigingen? Met renovlies behang heeft u snel de strakke uitstraling van uw muren die nu zo gewild is. Kiest u voor de professionals van Clement? Dan bent u verzekert van een professioneel resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

    De voordelen van renovlies

    Vooral in nieuwbouwwoningen ontstaan bij stuccen vaak scheuren of brokkelt pleisterwerk na verloop van tijd af. Renovlies heeft dezelfde look als stucwerk, maar dan zonder de nadelen. Het is sterker dan stucwerk en beter bestand tegen beschadigingen. En ook niet onbelangrijk: het is voordeliger en geeft minder overlast.

    Kies voor onze ervaren behangers

    Heeft u geen zin in de overlast van stucwerk? En bent u bang voor scheuren die snel ontstaan bij stuccen? Dan is renovlies dé oplossing voor u. Onze professionals voeren de klus vakkundig en moeiteloos voor u uit. Van voorbereiding van de wanden tot het verven van het renovlies in de kleur van uw keuze. Zo heeft u jarenlang plezier van het resultaat.

    Over ons

    Daarom Clement Schilderwerken

    Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

    • Erkend schildersbedrijf

    • Duurzame kwaliteit
    • Heldere communicatie
    • Afspraak is afspraak

    Wij werken alleen met de beste materialen

    Professionele verf en goed gereedschap is onmisbaar voor een langdurig resultaat.

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

    Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.